Tagged: Јероним Егински

Старец Јероним Егински

„Угледајте се на мене, како што и јас на Христа!“ (1.Кор. 11,1), вели светиот апостол Павле, и ни остава аманет на сите идни поколенија, да земаат пример од своите духовни водачи, кои и самите се...