Tagged: Преподобен Ефрем Сириски

Наклеветен светител

(од житието на преподобен Ефрем Сириски)   Во клирот на Низибиската Црква имало уште еден човек исто така со име Ефрем. Плашејќи се од разобличување на својата незаконска врска со ќерката на еден од...