Tagged: Најдобриот воспитувач

Најдобриот воспитувач

Еден вид на катехизис, во кој преку многу примери од житијата на светиите, од делата на Светите отци, преку примери од секојдневниот живот, ни се образложени основните вистини на нашата православна вера и православно...