Category: Современи богослови

Бараме нешто од Христос или Го бараме Самиот Христос?

Митрополит Антониј Сурошки Бог е подготвен да остане потполно надвор од нашиот живот, подготвен е да крене тоа како еден крст, но воопшто не еподготвен да стане едноставно еден дел од нашиот живот. Така,...